Beurs Eigen Huis opent vrijdag gewoon haar deuren!

Beurs Eigen Huis opent vrijdag gewoon haar deuren!

maart 3, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Iedereen die bouw-, verbouw- of andere woonplannen heeft is aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht bij Beurs Eigen Huis. Vrijdag 6 maart aanstaande gaan om 10.00 uur de deuren open van de 21ste editie. De organisatie van Beurs Eigen Huis is blij met het bericht van premier Rutte eerder op de dag dat grote evenementen niet afgelast worden. Uiteraard blijft de organisatie de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en worden de richtlijnen en adviezen van het RIVM gevolgd. 


Opbouw van start
De opbouw is van start gegaan en ruim 250 (ver)bouw- en woonexperts werken de komende dagen hard aan het realiseren van weer de mooiste stands, zodat duizenden consumenten aankomend weekend hun woondromen waar kunnen maken. Beurs Eigen Huis is de plek om informatie in te komen winnen als je gaat bouwen of verbouwen. Maar ook voor een nieuwe badkamer, keuken, interieur of tuinontwerp ben je bij Beurs Eugen Huis op de juiste plek. 

Extra maatregelen
De organisatie van Beurs Eigen Huis volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Er zal zowel door de organisatie van Beurs Eigen Huis als door Jaarbeurs via diverse middelen extra aandacht worden besteed aan het volgen van de hygiëneregels en adviezen van het RIVM. Daarnaast zal er extra aandacht zijn voor de schoonmaak tijdens het evenement. De organisatie kijkt uit naar een succesvolle 21ste editie van de meest complete bouw- en verbouwbeurs van Nederland!

Praktisch

Locatie & data: Jaarbeurs Utrecht, 6 t/m 8 maart 2020 (openingstijden: 10-17 uur)

Entreeprijzen: online ticket € 14 p.p. (via realiseerjedroomhuis.nl), aan de kassa € 17,50 p.p.