Binnenkijker Awards beloont ‘gluren bij de buren’

Binnenkijker Awards beloont ‘gluren bij de buren’

mei 3, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Flexa en HomeDeco initiatiefnemers Binnenkijker Awards

Vanaf vandaag kan iedereen in Nederland zijn interieur op HomeDeco showen en daardoor kans maken op een Binnenkijker Award. De verkiezing speelt in op het aloude ‘gluren bij de buren’.

Bezoekers van HomeDeco zetten al geruime tijd foto’s van hun interieur op de site en nu is er rond deze interieurfoto’s een verkiezing georganiseerd. Om een Binnenkijker Award in de wacht te slepen moet men een foto in een van de vier categorieën – woonkamer, slaapkamer, tuin/balkon en keuken – uploaden en mensen mobiliseren om op hun nominatie te stemmen.

De interieurs met de meeste stemmen worden vervolgens door een vakjury beoordeeld. Naast eeuwige roem zijn er ook mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een tuinset van het merk Hartman. Daarnaast ontvangt de winnaar van iedere categorie €250 shoptegoed bij HomeDeco. Iedere Nederlander kan zijn interieur opgeven voor de Binnenkijker Awards op https://homedeco.nl/about/binnenkijker-awards/.

Thijs Goos, oprichter van HomeDeco: “Op HomeDeco.nl zien we oneindig veel interieurs voorbijkomen. Uiteindelijk is smaak natuurlijk erg persoonlijk, maar zelf vind ik het belangrijk dat je de bewoners terug ziet komen in het interieur. Dat kunnen ook de kinderen of de hond of kat zijn. Een echt fijn ‘thuis’ is een optelsom van meubels, accessoires, kleur en vooral bewoners!

De vakjury   

Bij het samenstellen van de vakjury is gezocht naar professionals in de interieurbranche die de inzendingen vanuit hun specifieke expertise en invalshoek bekijken. Odet van Winsen van Flexa zegt hier het volgende over: “Vanuit Flexa vinden we het belangrijk dat een interieur persoonlijk is. Het interieur straalt een ‘eigenheid’ uit onder andere door het kleurgebruik op de muren. Bij het beoordelen neem ik dat in ieder geval mee. Daarnaast laat de bewoner de kracht en de vele mogelijkheden van verf en kleur zien.

De vakjury bestaat uit de volgende interieurprofessionals:

  • Thijs Goos – HomeDeco
  • Odet van Winsen – Flexa 
  • Jellina Detmar – Influencer
  • Marie Jose Lever – Kick Collection
  • Judith Scholman – Hartman
  • Rosanne Sneek – BePureHome