BIO-AFBREEKBAAR DESIGN SERVIES

BIO-AFBREEKBAAR DESIGN SERVIES

december 11, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Adv. Point-Virgule Plant Fiber Collectie: oersterk en verkrijgbaar in drie prachtige kleuren

Point-Virgule komt met een prachtig, bio-afbreekbaar servies dat ook nog eens jarenlang meegaat. De milieuvriendelijke Plant Fiber Collectie bestaat uit elegant vormgegeven mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Er is gekozen voor drie kleuren die prachtig met elkaar combineren: lichtgrijs, mistblauw en oudroze. Het volledige assortiment vind je op bol.com

BIO-AFBREEKBAAR DESIGN SERVIES

Het servies is 100% recyclebaar en gemaakt van plantaardige vezels en herbruikbare grondstoffen. De onderdelen zijn los verkrijgbaar in verschillende zachte pastelkleuren. Deze kleuren ontstaan door de toevoeging van voedselveilig pigment en hebben daarom een mooie, aardse uitstraling. De producten zijn voorzien van een fraaie, matte afwerking waardoor ze een sieraad zijn voor elke eettafel.

BIO-AFBREEKBAAR DESIGN SERVIES

Oersterk
De keukentools zijn gemaakt van ruwe bamboe en PLA, een biologisch en recyclebaar materiaal op basis van zetmeel van maïs en cassave. De nieuwe collectie is daardoor zeer milieuvriendelijk en compleet voedselveilig. Het oersterke servies is een prima keuze in de strijd tegen wegwerpbestek.

BIO-AFBREEKBAAR DESIGN SERVIES

Nog een paar grote voordelen: de Plant Fiber Collectie kan prima in de diepvries en in de magnetron (tot 100°C, enkel opwarmen, niet bereiden). Je kunt het met de hand afwassen of in de huishoudelijke vaatwasser tot een temperatuur van maximaal 100°C.