Gratis workshops en bijeenkomsten voor Mantelzorgers

Gratis workshops en bijeenkomsten voor Mantelzorgers

november 2, 2022 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Zorg jij voor een naaste die langdurig ziek is, een beperking of psychische problemen heeft of hulpbehoevend is? Dan ben jij mantelzorger. Ook als het vanzelfsprekend voelt zoals de zorg voor je kind met een beperking. Of voor je ouders, die vroeger voor jou hebben gezorgd. Je wordt er niet voor betaald.

Toekomst: belangrijke rol mantelzorgers

Mantelzorgers speelden een belangrijke rol in onze samenleving, maar door tekorten in de zorg worden mantelzorgers in de toekomst nóg onmisbaarder. Er kan veel op je bordje komen. Zorg je ook goed voor jezelf? Bij de Mantelzorgknooppunten in Rhenen, Buren en Neder-Betuwe zijn wij ervoor mantelzorgers.

Wat biedt het Mantelzorgknooppunt?

We zijn een luisterend oor, sparringpartner en bron van informatie. We denken met je mee om in jouw situatie de beste oplossing te realiseren, zodat jij de zorg volhoudt en ook wat tijd voor jezelf kan creëren. Wanneer je je bij ons inschrijft, ontvang je uitnodigingen voor (gratis) workshops en bijeenkomsten. Mantelzorgers uit Rhenen ontvangen 3x per jaar het magazine Mantelkracht en mantelzorgers uit Buren en Neder-Betuwe ontvangen 3x keer per jaar een nieuwsbrief.

Oproep: schrijf je in!

Iedereen die (langdurig) voor iemand zorgt kan zich inschrijven als mantelzorger.  Mantelzorgers uit Rhenen kunnen appen of mailen naar Elle Joosten via 0619426967 of mantelzorg@rhenen.nl. Ook bij vragen kun je bij Elle terecht.

Mantelzorgers uit Buren en Neder-Betuwe kunnen zich inschrijven via de website www.welzijnrivierstroom.nl of telefonisch op werkdagen van 9:00 – 14:00 uur op telefoonnummer 0344 602337. Voor vragen kunt u via dit telefoonnummer contact met ons opnemen.