Muren komen tot bloei met de nieuwe collectie van Daring Walls

Muren komen tot bloei met de nieuwe collectie van Daring Walls

april 27, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Een wildboeket, rozen of tulpen? Met Daring Walls tover je in een handomdraai je favoriete bloemen op de muur. Kies voor muurstickers met bloeiende pioenrozen of behang waarop sierlijke veldbloemen centraal staan. Met de nieuwe collectie van het lifestylemerk haal je de lente in huis.

Bij Daring Walls staan bloemen het hele jaar door in bloei. Met de nieuwe bloemen-collectie haalt het deco-merk buiten naar binnen en spelen bloemen de hoofdrol.

Sfeervol behang
Met het behang Retro flowers haal je de relaxte sfeer van de seventies weer even terug. De grote vintage bloemen in warme kleuren geven je muur een opvallende look. Mag het iets drukker of wil je graag levensecht fotobehang? Creëer dan met Tropical Chic een tropische sfeer in huis. De handgetekende bloemen-illustraties zorgen ervoor dat het lijkt alsof je onderdeel bent van de jungle. Houd je het toch liever iets subtieler? De warm grijze handgetekende illustraties Engraved Floral Background zijn niet te dominant aanwezig, maar creëren wel stijlvolle look.

Vrolijke muurstickers
Liever geen behang op de muur? Ga dan aan de slag met muurstickers van bloemen. De muursticker set Eden Flowers bestaat uit 39 bloemen en 30 bladeren. Doordat je ze over elkaar heen plakt of verder van elkaar vandaan, bepaal je zelf hoe groot het bloementafereel wordt. Naast kleurrijke patronen waarbij het lijkt alsof de bloemen bloeien aan de wand, heeft het merk getekende illustraties. Denk aan grote bloeiende pioenrozen, een klaproos of een magnolia.

Gemakkelijk aan te brengen
Daring Walls levert het behang voorgesneden op maat met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent. Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers op de muur plakt en welke ondergrond geschikt is.

Milieuvriendelijk en veilig
De producten zijn eco-friendly. Het behang is voorzien van het emissie label A+, pvc-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met eco-solvent inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben gekregen. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden. Het folie van de muurstickers is PVC vrij en compleet recyclebaar.

Over Daring Walls
Daring Walls is een Nederlands merk dat in eigen land muurdecoratie ontwerpt én produceert. Je kunt kiezen uit vele ontwerpen, leverbaar in meerdere kleurencombinaties, afmetingen en zelfs in spiegelbeeld. Zo biedt Daring Walls je de mogelijkheid zelf te kiezen wat het beste past binnen jouw interieur. Het merk werkt enkel met de beste eco-friendly gecertificeerde materialen. Benieuwd naar de hele collectie? Neem een kijkje op www.daringwalls.com.