Ouders willen weten: wie is ENZO KNOL?

Ouders willen weten: wie is ENZO KNOL?

januari 11, 2021 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Neerlands populairste vlogger Enzo Knol heeft een eigen boek.

Het boek ENZO KNOL VLOGGING verhaalt over het leven van de hardst werkende vlogger van Nederland aan de hand van vlogs en berichten in de media.


Heel veel vreugde en vrolijkheid, maar ook over Enzo’s verdriet. Over zijn explosieve ruzie met StukTV en de vlogger die huilt om een doodziek meisje.

Dit boek geeft ook antwoord op vragen als: Wat ging er met de deo challenge? Waarom mogen kinderen geen vlogs van Enzo kijken? Wat is de raarste vlog ooit van de YouTuber? Waar ging Enzo te ver in zijn vlogs?
Maar natuurlijk ook over het succes van zijn vriendin Dee!
Haar nummer You! heeft wekenlang op nummer 1 op iTunes gestaan! En hoe hebben Dee en Enzo elkaar leren kennen?
Dit en nog veel meer wordt onthuld in dit boek ENZO KNOL. Een must voor de veelal jonge kijkers van Enzo en voor ouders die willen weten: wie is ENZO KNOL?

De populairste vlogger van Nederland, hard op weg naar 1 miljoen YouTube-abonnees, heeft Samen met uitgeverij FC Klap (oa bekend van Broadcast Magazine) heeft de Youtube-ster het boek ‘Knoppower!’ gemaakt met oa: een spoedcursus vloggen, interviews met fans plus jeugdfoto’s van Enzo. 

Enzo Knol: “Ik wilde geen saai leesboek met mijn levensverhaal, want kom op, ik ben nog maar 22! Nee, ik wilde een tof boek met veel foto’s, strips, interviews en praktische tips. Ook komen mijn fans aan het woord, want zonder mijn fans zou ik helemaal nergens zijn. Ik ben in ieder geval heel trots op het eindresultaat, het boek is – en sorry dat ik dit over mijn eigen boek zeg– geniaal geworden!”

Het boek is te bestellen via de website bol.com