Snap & Shop: instant interieurshoppen met je telefoon

Snap & Shop: instant interieurshoppen met je telefoon
Maak een foto van jouw favoriete woonitem en vind automatisch de beste match

Je herkent het vast wel: je hebt een leuke tafel, stoel of woonaccessoire gezien en je móet het hebben. Liefst nu! Maar waar is het te koop, wat kost het en welke kleuren zijn er? Met Snap & Shop van HomeDeco – www.homedeco.nl – behoort dit probleem tot het verleden. Maak een foto van het item dat je in de winkel, restaurant of tijdschrift ziet en Snap & Shop vindt automatisch de beste matches uit meer dan 100.000 producten. Je kunt jouw favoriete woonitem dus gelijk bestellen! Je kunt ook een bestaande foto uploaden vanaf je telefoon of computer om jouw product te vinden. Je hoeft geen app te downloaden om Snap & Shop te gebruiken. Je kunt de handige tool gelijk vanaf de HomeDeco website gebruiken.

Ayla van Olphen, commercieel directeur van HomeDeco: “Sinds de oprichting van HomeDeco verkleinen we met behulp van technologie de afstand tussen inspiratie en shoppen. Met Snap & Shop verleggen we onze grenzen en kunnen we zelfs de shoppers met een ‘ik-wil-het-nu’-mentaliteit servicen.”

Over HomeDeco
HomeDeco is een toonaangevend online interieurplatform voor en door interieurliefhebbers. Vanuit hun kantoor in Amsterdam voorziet het HomeDeco-team de meer dan 300.000 unieke bezoekers dagelijks van een flinke dosis wooninspiratie, die direct te shoppen is. Op het interieurplatform kunnen de bezoekers kiezen uit 100.000 producten van meer dan 70 woonwebshops. Op hun beurt hebben de bezoekers inmiddels meer dan 30.000