Bescherm je huis tegen schimmel en muffe geurtjes.

Bescherm je huis tegen schimmel en muffe geurtjes.

december 10, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Adv: Zorg voor een gezond binnenklimaat met de nieuwe Honeywell TP Luchtontvochtiger

Luchtontvochtiger

Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan resulteren in schimmelvorming en muffe geurtjes. De nieuwe Honeywell TP lost dit probleem effectief op. Hij zuigt vochtige lucht op, voert het water af en blaast droge lucht uit. De TP is verrijdbaar waardoor je eenvoudig alle vochtige ruimtes in huis kunt aanpakken. Zo houd je de badkamer, kelder, keuken, wasruimte, woonkamer en slaapkamer goed droog en zorg je voor een gezond binnenklimaat.

Hoe weet je of je huis te vochtig is? Dat merk je bijvoorbeeld als je ramen snel beslaan. Dan is het tijd om de TP Luchtontvochtiger aan het werk te zetten. Bovendien reinigt hij ook de lucht omdat vuil en stofdeeltjes in het filter blijven hangen. In tegenstelling tot veel vergelijkbare apparaten heeft de TP een ingebouwde bescherming tegen oververhitting en voldoet hij aan alle strenge veiligheidseisen. Zo kun je hem met een gerust hart dag en nacht laten draaien.

Luchtontvochtiger

Hygrometer
Het gebruiksgemak van de Honeywell TP is super. Hij is voorzien van een hygrometer waarmee je precies de vochtigheid in elke ruimte kunt meten en instellen. De 3-laags stoffilters kunnen gewoon gewassen worden waardoor je niet steeds nieuwe filters nodig hebt. Als de tank vol water is volgt een waarschuwingssignaal om hem te legen. Het is ook mogelijk om het apparaat op de afvoer aan te sluiten waardoor een langere, onbeheerde werking mogelijk is.

Luchtontvochtiger

De fluisterstille luchtontvochtiger is speciaal ontworpen met de ventilatieopeningen aan de bovenkant van de unit, waardoor hij dichter bij muren kan worden geplaatst. Verder is de TP uitgerust met een handige LCD-display en timerfunctie. Verkrijgbaar vanaf € 179 (Honeywell TP Compact).

Informatie
De Honeywell TP wordt geleverd in drie modellen: Big (33L per 24 uur) € 379, Small (24L per 24 uur) € 289 en Compact (12L per 24 uur) € 179.

Bestellen?