Beurs Eigen Huis is een bijzondere beurs.

Beurs Eigen Huis is een bijzondere beurs.

september 3, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

DIT IS WAAROM JE EEN BEZOEK WILT BRENGEN BRENGEN AAN DE ALLERGROOTSTE (VER)BOUW-, VERDUURZAAM- EN WOONBEURS VAN NEDERLAND

Exclusieve makers en duurzame oplossingen, dat is wat je onder andere kunt verwachten van de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis. Jaarbeurs Utrecht is van 20 t/m 22 september 2019 het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Het belooft een extra bijzondere editie te worden. Hieronder lees je waarom.

Alle experts onder één dak
Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, een sfeervol tapijt waarop je kunt wegzweven van alle dagelijkse beslommeringen. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken.

Duurzame ontdekkingen
Op de Najaarseditie van Beurs Eigen Huis is veel aandacht voor het onderwerp duurzaamheid. Lezingen en een speciale wandelroute brengen je stap voor stap dichterbij groene oplossingen. Onzichtbare zonnedakpannen, een milieuvriendelijke design openhaard, een knus tuinhuis van duurzaam hout. Veel uitvindingen zijn niet alleen hartstikke goed voor het milieu, ze zijn ook een stijlvolle toevoeging op je woning!

Een feestelijke editie
De aankomende editie van Beurs Eigen Huis is een bijzondere: het is de twintigste! Een extra feestelijke variant, waar voor de nodige verrassingen zal worden gezorgd. Wil je alvast in de feeststemming komen? Maak dan gebruik van de online korting. Via deze link ontvang je € 3,50 korting per persoon op kaarten voor twintigste editie van Beurs Eigen Huis. We zien je graag van 20 t/m 22 september 2019 in Jaarbeurs Utrecht! Tot die tijd inspireren we je graag via Instagram en Facebook.

Praktisch
Locatie & data: Jaarbeurs Utrecht, 20 t/m 22 september 2019 (openingstijden: 10-17 uur)