De eerste bloemen en planten fiets drive-tru.

De eerste bloemen en planten fiets drive-tru.

september 6, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

De eerste bloemen en planten drive-tru.- Voor iedereen ie de afstand met schoonheid wil vullen. Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl openen van 17 september t/m 20 september in hartje Amsterdam een Bloemen en Planten Fiets Drive-thru. Voor iedereen die elkaar weer op afstand gaat zien: fiets langs, pik je boeket of plant op en vul die afstand met schoonheid. Met bloemen en planten.

vul afstand met schoonheid

Nee, we mogen elkaar helaas nog niet vastpakken, maar elkaar zien op gepaste afstand mag gelukkig wel. Tijd dus om die emotionele afstand eens flink te vullen met de schoonheid van bloemen en planten. De Bloemen en Planten Fiets Drive-thru opent zijn loketten 3 dagen lang voor alle fietsers, nee geen auto’s, die op de valreep of juist heel gericht een boeket of plant willen.

Boeketten en planten met een verhaal
Bloemen en planten hebben vaak een symbolische betekenis. Ze staan ergens voor. In de drive-thru bestaat het assortiment dan ook uit betekenisvolle boeketten en planten die ons in deze tijden een beetje steun geven. Of juist schreeuwen dat we het leven keihard moeten vieren. Of die aangeven dat we blij zijn elkaar weer te zien, maar het toch nog een beetje spannend vinden. Zo staat het Stay Strong (Wo)Man-boeket – gevuld met Calla’s en Dahlia’s – voor kracht en sympathie en geef je iemand bijvoorbeeld The Bodyguard cadeau, dan biedt de plant een natuurlijke bescherming in huis.

Hoe het werkt
Op ‘t hofje van de Singelkerk, gelegen aan de Herengracht 431, kun je vanaf donderdag 17 september tot en met zaterdag 19 september helemaal coronaproof je boeket of plant komen ophalen. Vanaf de straat fiets je letterlijk de drive-thru in, check je het assortiment, geef je bij het eerste loket door welk boeket of welke plant je wilt, pik je bij het tweede loket je stukje schoonheid op en fiets je zo weer door.

Sharing is caring
Heb je je perfecte boeket of plant in handen? Dan kun je bij loket 3 betalen met een social share. Een mooi moment om vrienden op te roepen ook door de drive-thru te fietsen. Zo kunnen we allemaal de afstand met wat schoonheid vullen.