De Jongens meisjes kamer trend!

De Jongens meisjes kamer trend!

november 30, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Houd rekening met het feit dat ieder jongen of meisje weer anders is. Misschien legt hij of zij zich het liefste toe op spelletjes spelen, dan wel tekenen of spelen met Barbie- dan wel actiefiguren. Ook Lego blijft natuurlijk mateloos populair.

Maar er is een bepaalde basis waar iedere kinderkamer aan zou moeten voldoen. Diverse meubelen mogen bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken en komen de ontwikkeling van je zoon of dochter alleen maar ten goede. We sommen even enkele belangrijke zaken voor je op.

Bed
Uiteraard heeft je kind na een drukke dag ook zijn of haar rust flink nodig. Energieke koters krijg je misschien iets minder gemakkelijk in hun pyjama en op weg naar Dromenland. Maar waarom maak je daar dan ook niet een heel avontuur van?

Zo zal je dochter het geweldig vinden om te slapen in een bed dat de vorm van een prinsessenkasteel heeft, terwijl je zoon zich spoedt naar de wereld die zich achter zijn oogleden bevindt in een stoere racewagen!

Bureau
Als tekenen en knutselen al niet de favoriete hobby’s van je kind zijn, zal hij of zij vroeg of laat toch huiswerk moeten kunnen maken. Natuurlijk kan dit aan de keukentafel maar ook in het eigen domein van je zoon of dochter moet hiervoor ruimte zijn. Oftewel, een bureau is essentieel.

Zitmeubels
Dan heb je natuurlijk nog een bureaustoel nodig waaraan je kind comfortabel kan zitten. En ook met zitplekken voor vriendjes en vriendinnetjes moeten natuurlijk rekening worden gehouden. In dat geval komt een vrolijke zitzak voor je kind heel goed van pas!

Zeker aangezien je die in diverse kleuren en vormen kunt bestellen. Laat jouw ideale zitzak maken met een opdruk van de favoriete strip of tekenfilmfiguur van je zoon of dochter! Dat heb je voor hem of haar – en het interieur van de kinderkamer- toch wel over?