De nieuwe versie met nieuw design van Click & Grow is er!

De nieuwe versie met nieuw design van Click & Grow is er!

mei 2, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

De Smart Garden 3 wordt standaard geleverd met 3 vullingen basilicum.

De vullingen bevatten de zaadjes, de aarde en alle voedingstoffen. Voedingsstoffen die nodig zijn om je kruiden of plantjes voldoende te voeden tot een volwassen plant. Zodat je, kan oogsten wanneer je maar wilt.

Handig, wanneer je geen tuin hebt. Het binnenshuis kweken van talrijke kruiden en planten, gaat het hele jaar door, inclusief de koude en sombere winterdagen.

Dankzij de geïntegreerde LED-technologie, met zeer laag verbuik, heb je een automatische licht-cyclus van 16 uur belichting per dag.
Het zomert dus alle dagen in je keuken! 😉

Het waterreservoir bevat genoeg water voor een maand, waarbij je ook met gerust gemoed er ook even op uit kan trekken gedurende enkele weken, zonder dat je plantjes uitdrogen én waarbij ze verder blijven groeien.Stekker in het stopcontact, reservoir met water vullen, en de Smart Herb Garden doet de rest van het werk.

Het ideaal cadeau voor de eindejaarsfeesten, verjaardagen, moeder- en vaderdag of om jezelf gans het jaar te verwennen op verse kruiden zonder chemische stoffen of onkruidbestrijders.