Keuken raam decoratie

Keuken raam decoratie

mei 13, 2021 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

(advertorial) Dé perfecte raam decoratie voor een keuken raamdecoratie: Hmm… Wat staat er vandaag op het menu? Een ovenschotel, of toch die lekkere pasta? Zonder dat we het doorhebben brengen we toch nog best veel tijd door in de keuken, is het niet om te koken dan is het wel om te bakken! Weer een appeltaart de oven in want het volgende familielid is alweer jarig. Een goede reden om ook deze plek in je huis mooi en praktisch in te richten. Maar voor welke raamdecoratie kies je dan?

Perfecte plissé
Raamdecoratie zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar verhoogt ook je privacy. Niet iedereen hoeft natuurlijk te zien wat jij op je bord hebt liggen! Daarnaast sta je vast niet altijd even charmant en opgedoft achter je fornuis na een lange dag werken, je wilt lekker ongestoord in een relaxte outfit kunnen koken. Hiervoor zijn plisse gordijnen de perfecte oplossing. Deze gordijnen geven je veel privacy, maar alleen wanneer jij dat wil. Met het top down bottom up systeem kun je het gordijn namelijk van twee kanten bedienen. Ideaal!

Vies? Geen probleem!
Een andere optie, die misschien wel zorgt voor nog meer sfeer, zijn de houten jaloezieën. Niet alleen de houten, maar ook de PVC of aluminium jaloezieën zijn geschikt voor in de keuken. Een groot voordeel van PVC en aluminium jaloezieën is dat ze vocht- en vuilbestendig zijn. Dat kan nog wel eens van pas komen in een keuken waar etensresten toch vaak belanden op plekken waar je ze niet wil hebben. Met deze jaloezieen haal je er gewoon een klamme doek overheen en… klaar! Je jaloezieën zijn weer schoon!

Light or dark
Duo rolgordijnen zijn ook een goede optie voor in je keuken. De banen die afwisselend transparant en donker zijn geven een leuk effect. Hiermee krijg je genoeg privacy en bepaal je zelf hoeveel licht er naar binnen valt! De duo rolgordijnen brengen vaak een unieke look in je interieur.

Welke raamdecoratie kies jij voor je keuken?