ELK JAAR EEN NIEUW BED

ELK JAAR EEN NIEUW BED

oktober 9, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Eenvoudig kleur en design van je bed aanpassen


Iedereen is het erover eens dat een goed bed belangrijk is. Aangezien je er dagelijks 6 à 7 uur op doorbrengt, is het een essentieel ingrediënt om de volgende dag uitgerust je dag te beginnen. Echter, een goed bed is vaak ook een grote aanschaf en dus een investering voor langere tijd. En terwijl we ons interieur vaak om de paar jaar veranderen, doen we makkelijk 20 à 30 jaar met hetzelfde bed. De comfortabele boxsprings van Lettobeds garanderen een lange levensduur, maar zijn wel in een handomdraai te veranderen van kleur en design. Zo behoud je je eigen vertrouwde bed, maar ziet het er weer compleet nieuw uit.

De collectie van Lettobeds bestaat uit premiumkwaliteit boxspringbedden die jarenlang slaapcomfort en levensduur garanderen. Echter, dat hoeft niet te betekenen dat je zo’n 25 jaar in precies hetzelfde bed hoeft te slapen. Doordat de kleur en het dessin van zowel de ombouw als het hoofdbord kunnen worden aangepast, geef je je bed in een handomdraai een compleet nieuwe look. Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren en 5 designs, dus genoeg mogelijkheden om je bed regelmatig te vernieuwen.  

Comfort upgraden
De bedden van Lettobeds zijn niet alleen makkelijk van look te veranderen, ook kun je het comfort eenvoudig upgraden. Zo is het mogelijk om een vlak bed op een later moment alsnog elektrisch verstelbaar te maken, met een handige bediening via een app op je smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om je bed van een luxere topper of matras te voorzien, of om het aan beide kanten uit te breiden met een bijpassende bedtafel of opbergvak.

Alle Lettobeds worden gratis geplaatst en geïnstalleerd en zijn leverbaar binnen 10 dagen.

Lettobeds is online te bezoeken via www.lettobeds.nl.