FRENNA EN S10 SPECIAL SUPPORT BIJ ANOUK OP HET MALIEVELD

FRENNA EN S10 SPECIAL SUPPORT BIJ ANOUK OP HET MALIEVELD

maart 31, 2022 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Naast Anouk zijn ook Frenna en S10 op zaterdag 11 juni te zien op het Malieveld in Den Haag. Zij zijn als special support toegevoegd aan het openluchtconcert van de zangeres en maken elk hun opwachting voorafgaand aan haar show. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart via Ticketmaster

Rapper Frenna, geboren in Den Haag, behoort tot de top van de Nederlandse hiphop scene en heeft in zijn relatief korte carrière al veel mijlpalen bereikt. Zo scoorde hij meerdere nummer-1 hits en platina albums, werd de meest gestreamde Nederlandse Spotify artiest, kreeg meerdere FunX Awards en een Edison Pop Award voor het album ‘Francis’. Naast zijn succes in Nederland verbreedt Frenna zijn horizon en streeft naar internationaal succes. Het vorig jaar verschenen album ‘Highest’ is de eerste stap in deze richting; het tweetalige album bevat zijn allereerste volledig Engelstalige solonummer ‘Come Thru’ en bevat zowel Nederlandstalige als internationale tracks.

S10, de artiestennaam van Stien den Hollander, wordt de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop genoemd. De in Hoorn geboren artiest vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ (2019) werd bekroond met een Edison in de categorie ‘Alternative’. In mei vertegenwoordigt S10 Nederland op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Begin maart bracht ze haar inzending ‘De Diepte’ uit, die werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

ANOUK
Special support: Frenna en S10
Zaterdag 11 juni 2022, Malieveld, Den Haag
Deuren open: 16:30 uur | Entree: Vanaf € 54.88 (incl. servicekosten)