HEMA introduceert nieuwe gerecyclede opbergkratten

HEMA introduceert nieuwe gerecyclede opbergkratten

augustus 21, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Het is weer tijd voor een nieuwe start met een opgeruimd huis. Met de nieuwe kratten van HEMA ruim je jouw spullen makkelijk op. De kratten zijn verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en maten. De kratten zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Hiermee wil HEMA graag bijdragen aan een duurzame wereld. Vanwege het leuke design en de frisse kleuren passen de kratten goed in elk interieur. 

Inklapbare kratten

HEMA introduceert opvouwbare opbergkratten gemaakt van 60% gerecycled kunststof (polypropyleen). De kratten zijn stapelbaar en handig voor het opbergen van je spullen. Ze zijn slechts drie centimeter hoog wanneer deze zijn opgevouwen en nemen daarmee heel weinig ruimte in beslag. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten in de kleuren blauw, lichtgrijs, roze, mintgroen, antraciet, en okergeel.

100% gerecyclede kratten 

De stapelbare plastic kratten waren de afgelopen maanden een grote hit bij HEMA. Daarom heeft HEMA vanaf 26 augustus een duurzame variant in het assortiment. De nieuwe kratten zijn van 100% gerecycled kunststof en in twee maten verkrijgbaar. De nieuwe kratten zijn er in mintgroen, antraciet, oudroze en lichtgrijs. Daarnaast zijn de kratten multifunctioneel, ideaal voor het opbergen van onder andere speelgoed, sokken en kantoorartikelen.