Huishoudapparatuurmerk Beko lanceert een nieuwe reeks inbouwproducten

Huishoudapparatuurmerk Beko lanceert een nieuwe reeks inbouwproducten

september 21, 2021 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Innovatieve technologieën voor een gezonde levensstijl – Beko presenteert nieuwe designlijn  keukenapparatuur voor het inbouwsegment

Huishoudapparatuurmerk Beko lanceert een nieuwe reeks inbouwproducten tijdens de keukenvakbeurs Küchenmeile/MOW 2021 die zowel qua design als op functionaliteit indruk maken. De nieuwe lijn combineert een moderne stijl met geavanceerde technologieën voor een gezonde levensstijl.

Neu-Isenburg, 20 september 2021 – Net op tijd voor de vakbeurs Küchenmeile/MOW presenteert Beko in Gut Böckel, Duitsland een compleet nieuw en uitgebreid assortiment inbouwapparatuur, dat aan de meest uiteenlopende klanteneisen voldoet. De grote keukenapparaten blinken uit door de uitgebreide functionaliteit die een gezonde levensstijl ondersteunen en laten zich kenmerken door een eigentijds design.

Eén inbouwserie, vier varianten

De Beko inbouwserie met vier varianten komt tegemoet aan de eisen van verschillende doelgroepen.

De bPRO700-serie spreekt vooral klanten aan die veel tijd in de keuken doorbrengen en veel waarde hechten aan de nieuwste technologieën en een elegant design. De toestellen van de bPRO500-serie zijn bijzonder geschikt voor levensgenieters, zoals veeleisende gezinnen die graag lekker koken en op zoek zijn naar stijlvolle, gebruiksvriendelijke toestellen. Voor consumenten die gesteld zijn op comfort tijdens het koken, maar die niet veel tijd hebben, heeft Beko de b300-serie ontwikkeld, met krachtige producten die het dagelijkse leven gemakkelijker maken dankzij een groot aantal extra functies. De b100-serie is bedoeld voor klanten die het in de keuken graag praktisch houden, maar tegelijkertijd gebruik willen blijven maken van slimme technologieën en goede kwaliteit.

De vier varianten hebben een aantal belangrijke dingen met elkaar gemeen: ze zien er stijlvol en modern uit, zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk en intuïtief bedieningspaneel met moderne functies en zorgen zo voor een professionele uitstraling van de keuken die opvalt door de geometrische vormen, en een nieuw verlichtingsconcept.

Inbouwapparatuur verrijkt met innovatieve technologieën voor een gezonde levensstijl

Wat de nieuwe producten van Beko ook met elkaar gemeen hebben, zijn de innovaties verwerkt in de apparatuur die een gezonde levensstijl ondersteunen.

De inbouwoven is bijvoorbeeld uitgerust met het AeroPerfect-ventilatorsysteem dat zorgt voor een optimale verdeling van de warme lucht. De nog nauwkeurigere temperatuurregeling zorgt voor een gelijkmatiger, goudbruin bakresultaat. Met de SteamAid- en SteamAssist-stoomsystemen wordt, afhankelijk van het productsegment, water in de oven in stoom omgezet of wordt de stoom rechtstreeks in de oven geïnjecteerd. Het resultaat: groenten blijven knapperig en gezond en vlees krijgt een mooi korstje.

Na het koken zorgen de functies DeepWash en CornerIntense in de nieuwe vaatwassers om de vuile vaat optimaal te reinigen: de speciale intensieve reinigingszone DeepWash brengt onder verhoogde druk meer water in het toestel en laat zelfs sterk vervuilde potten en pannen snel glanzen. In tegenstelling tot de klassieke vaatwassers reinigt de vaatwasser met CornerIntense in rechthoekige banen, wat betekent dat de vaat tot in de kleinste hoekjes hygiënisch wordt gereinigd – zelfs aangebrande en sterk aangekoekte vaat komt als nieuw uit de vaatwasser.

En dankzij de HarvestFresh groentelade worden levensmiddelen optimaal bewaard in de koelkast. Beko heeft de HarvestFresh-functie al bewezen in de vrijstaande modellen en brengt ze nu ook naar de inbouwapparaten. De technologie simuleert de natuurlijke 24-uurs zonnecyclus met blauw, groen en rood licht, en een donkere fase voor de nacht. Het effect: vitaminen worden beschermd en groenten en fruit blijven langer vers.