Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis!

Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis!

februari 25, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

(Ver)bouwen of verduurzamen? Kom van 6 t/m 8 maart naar Beurs Eigen Huis! Gaan jullie aan de slag met de bouw van je droomhuis? Ga je je huidige woning verbouwen of verduurzamen? Of ga je aan de slag met de tuin, keuken of het interieur? Zet dan een groot kruis in je agenda op 6, 7 of 8 maart en plan een bezoek aan de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis in! Ruim 250 woonexperts staan voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht en geven antwoord op al je woonvragen. Welke (ver)bouw- of verhuisplannen je ook hebt: op de Voorjaarseditie 2020 van Beurs Eigen Huis ontdek je hoe je die plannen (op duurzame wijze) realiseert!

Duurzaam droomhuis
Droom je ervan om een duurzaam huis te bouwen? Of wordt het tijd om je huidige woning toekomstbestendig te maken en te verduurzamen? Op Beurs Eigen Huis zijn ontzettend veel experts aanwezig die je laten zien hoe je van jouw huis een groen droompaleis maakt. Zo weet je na een bezoek aan de beurs precies welke stappen je kunt zetten, of welke experts je verder kunnen helpen.

Bouw- & Woonbeurs
Beurs Eigen Huis is de plek om informatie in te komen winnen als je gaat bouwen of verbouwen. Met meer dan 250 (ver)bouw- en woonexperts onder één dak zijn plannen snel concreet gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een expert aanwezig die het antwoord weet op jouw woonvraag.

Online tickets met korting
Maak werk van jouw (duurzame) woondromen en kom langs tijdens de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis, 6 t/m 8 maart 2020, Jaarbeurs Utrecht. Heb je nog geen tickets? Koop ze online met korting via realiseerjedroomhuis.nl.
We zien je graag bij de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis! Tot die tijd inspireren we je graag via Instagram en Facebook.

Praktisch
Locatie & data: Jaarbeurs Utrecht, 6 t/m 8 maart 2020 (openingstijden: 10-17 uur)
Entreeprijzen: online ticket € 14 p.p. (via realiseerjedroomhuis.nl), aan de kassa € 17,50 p.p.