Liefde is… elkaar warm houden op koude (Valentijnsdag) dagen.

Liefde is… elkaar warm houden op koude (Valentijnsdag) dagen.

februari 7, 2022 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Geef je geliefde, maar ook jezelf, nog meer warmte op Valentijnsdag. Een knuffelbaar warmtekussen helpt je daarbij

Liefde is… elkaar warm houden op koude dagen. Daarom heeft Stoov®, de Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens, de perfecte cadeautip voor Valentijnsdag: de Ploov. Dit warmtekussen is groot genoeg om jou lekker warm te houden, maar laat nog genoeg ruimte op de bank over voor jullie samen. Ieder onder z’n eigen dekentje of gekibbel over de temperatuur in huis is voorgoed klaar. Dankzij Stoov® zijn jullie nu innig, zacht en warm verweven met elkaar.

I Ploov you
Maar wat als er even geen (ge-)liefde is? Dan is dit kussen van Stoov® het perfecte cadeau voor jezelf. Ploov omringt je met warmte en daarnaast is dit knuffelmaatje ook nog eens een sfeervol en stijlvol item in je interieur. De hoezen zijn wasbaar en verkrijgbaar in wol, een gebreide en denim look in verschillende kleuren. Er is dus altijd wel een kussen die past bij jouw stijl.

Overal warm
De Ploov houdt je niet alleen warm op de bank, maar ook in de tuin en zelfs op kantoor. Omdat je de Stoov® warmtekussens kunt opladen, neem je ze makkelijk overal mee naartoe. Superfijn met drie verschillende warmtestanden die variëren tussen de 34 en 42 graden. Daarbij kan het kussen, afhankelijk van de temperatuur, tot zes uur worden gebruikt. Heerlijk!

Duurzame missie
Door jezelf te verwarmen met een warmteproduct van Stoov® hoef je niet meer een hele ruimte te verwarmen en is het niet nodig de thermostaat keer op keer hoger te zetten op een koude dag. Met elke graad lager op de thermostaat bespaar je al 7% energiekosten per jaar. Het gebruik van een warmtekussen is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw bankrekening. Daarnaast zijn alle kussens gemaakt van gerecyclede of herbruikbare materialen. Stoov® verwarmt mensen, niet de planeet.
Rozen zijn rood,
Viooltjes zijn blauw
Kussens van Stoov®
Die wil ik wel delen met jou