Luxaflex® introduceert nieuwe collectie Silhouette® Shades

Luxaflex® introduceert nieuwe collectie Silhouette® Shades

november 3, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

De collectie Silhouette® Shades van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, is opgefrist en uitgebreid met onder meer een nieuwe variant: Silhouette® Shades ClearView™. Dankzij de subtiele stof is er een extra helder zicht naar buiten, terwijl het interieur beschermd wordt tegen uv-straling. Voor smart home-liefhebbers is de collectie ook leverbaar met het PowerView® Automation-systeem.

Kristalheldere doorkijk en sfeervolle lichtregeling
De basiscollectie van Silhouette® Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe stof ClearView™ ligt de focus juist op een heldere doorkijk naar buiten en het beschermen van vloeren, meubels en kunstwerken tegen uv-straling.

Silhouette® Shades ClearView™ bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De kenmerkende lamellen kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Hiermee creëert de binnenzonwering een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal wanneer het maximaliseren van daglicht of het minimaliseren van kunstlicht gewenst is.

Personaliseer naar eigen wens
De collectie wordt standaard geleverd met het koordloze en kindvriendelijke en gemakkelijke SmartCord®-bediening, maar ook LiteRise®, een eindloos koord en het smart home systeem PowerView® Automation behoort tot de mogelijkheden. Er is keuze uit de nieuw toegevoegde 50 mm brede lamellen voor kleine tot middelgrote ramen en de reeds bestaande 75 mm lamellen voor extra grote ramen in verschillende commerciële tinten.

Het gemak van smart home-bediening
Wie voor de meest comfortabele en luxe bediening wil gaan, kan de Silhouette® Shade koppelen aan het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation. Hiermee kun je de raamdecoratie vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stemassistent automatisch tuimelen, oprollen en neerlaten, op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent.

Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® maakt ‘Dealers van het Jaar’ bekend