NOUSS Concept Store verrast met nieuwe collectie…..

NOUSS Concept Store verrast met nieuwe collectie…..

april 8, 2019 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

NOUSS Concept Store verrast met nieuwe collectie bijzondere woonaccessoires Het voorjaar is het perfecte moment om je interieur weer eens op te frissen. Weg met de warme, donkere accessoires. Met de nieuwe collectie van NOUSS Concept Store haal je heel eenvoudig de lente in huis. Kom maar op met vrolijke items als bloemen, vrolijke lampen en bijzondere plantenhangers!

Boost je interieur
Iedereen verdient een hip en sprankelend interieur, vinden ontwerpers Thomas en Mischa van Housevitamin. Hun speelse ontwerpen hebben stuk voor stuk een vrolijke en gedurfde uitstraling. Blikvangers in de collectie zijn de betonnen bloklamp met gouden sparkles en de mysteryous eye spiegel. Een blik in deze spiegel en je wordt vanzelf blij. Ook met de originele magneettegels van Groovy Magnets geef je elke ruimte in een handomdraai een opfrisser. Kies bijvoorbeeld voor een mooie magneettegel met libelle, sprinkhaan of een panter.

Haal de natuur in huis
Nu het buiten warmer wordt halen we graag de natuur naar binnen. Met de wall planters van DraadZaken is dat een koud kunstje. Dit jonge Nederlandse merk maakt plantenhangers met een prachtig geometrisch lijnenspel. Leuk met een luchtplantje erin. In de DIY-pakketten vind je op maat gemaakte buisjes en draad om zelf een eigen wall planter in elkaar te zetten. Volg de uitgebreide handleiding of leef je helemaal uit en knoop verschillende vormen aan elkaar. Voor wie moeite heeft met het in leven houden van planten is er gelukkig een alternatief in de vorm van papieren bloemen. Winter of zomer; deze eco vriendelijke bloemen bloeien altijd en vormen een echte blikvanger in huis! Je stelt eenvoudig je eigen boeket samen door de bloemen uit de kaarten te drukken en te bevestigen aan het bloemendraad.

Feel good bags
Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe tas. Tinne + Mia ontwerpt prachtige Feel Good Bags, waarvan je direct blij wordt. De tassen zijn multifunctioneel, licht én praktisch. Ze zijn gemaakt van een soepele kunstvezel die aanvoelt als zacht leer. Ideaal als je everyday bag, strandtas of doe er je boodschappen mee. De tas heeft een minimalistische uitstraling en is in zeven mooie kleuren verkrijgbaar. Ook de etuis van By B+K zijn echte musthaves. De etuis worden met de hand gemaakt in een oer-Hollands ambachtelijk atelier en zijn gemaakt van duurzaam Italiaans leer. Ze zijn vrolijk, opvallend en bedoeld om je te laten glimlachen. Het etui past makkelijk in je tas en is perfect voor make-up of andere kleine dingen. Elk etui wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Ideaal om iemand blij mee te maken of als cadeautje voor jezelf.

Over NOUSS Concept Store
Vijf jaar geleden hing de Amsterdamse Anouschka van der Laan haar aktetas aan de wilgen en lanceerde ze de webshop www.noussconceptstore.com. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Producten die een verhaal vertellen en niet overal verkrijgbaar zijn, krijgen een plaatsje in NOUSS Concept Store.