Roomblush lanceert behangcollectie met tropische en oosterse prints

Roomblush lanceert behangcollectie met tropische en oosterse prints

april 27, 2020 Uit Door Redactie: Henk van Antwerpen

Het Belgische Roomblush presenteert een nieuwe behangcollectie. Het label heeft zich hiervoor enerzijds laten inspireren door het verre Oosten en anderzijds door de Tropen. De Safari print zorgt ervoor dat het huis binnen no-time een spannende jungle-sfeer uitademt. Terwijl het behang Fantasy, Pieces en Layered juist inspeelt op de Oosterse kleuren en cultuur.

Marrakesh walls
Moorse invloeden en levendige Souks zijn dé inspiratiebron voor het nieuwe behang van Roomblush. Omdat reizen voorlopig lastig is, halen we de wereld naar binnen. Met de nieuwste prints van het merk haal je Marokkaanse sferen in huis en dat is precies wat we nodig hebben! Bij het behang Fantasy ligt de focus op het oog en delen van het gezicht. De print doet je dromen en fantaseren. Bij het behang Pieces staan geometrische vormen en florale zuiderse elementen centraal. In de prints vind je een mix van cultuur en kleur terug. Kleur zorgt voor leven en enthousiasme, dat is dan ook de reden dat kleur áltijd centraal staat in collecties van Roomblush. Zo staan bij het behang Layered pasteltinten centraal. Deze print is gebaseerd op het glazuur van keramiek die je tegenkomt in Zuiderse streken zoals Marrakesh.

Jungle Collectie
De Jungle Collectie bestaat uit het behang Ours, Jungle, Panthera en Flora. De nieuwe Safari print is een geweldige toevoeging aan deze jungle-reeks. Met het Safari behang kom je binnen no-time in tropische sferen. Creëer een stoere kinderkamer met deze print waarop tropische planten en wilde dieren de hoofdrol spelen. Het behang is verkrijgbaar in de drie kleurtinten: Bright, Rise en Dusk.

DIY-behang
Ben je niet zo’n klusser? Geen probleem! Het behang van Roomblush krijgt iedereen in op de muur. Doordat elke rol 4 banen bevat is het niet nodig om uit te rekenen hoe je het behang het beste kunt plakken. Pak een kop koffie, zet een leuk muziekje op en binnen 1,5 uur heb je een compleet nieuwe muur. Het sterke vliesbehang is te koop voor € 69,- per rol. Elke rol bevat vier banen van 50 x 285 cm, waarmee een muur van maximaal 2 meter breed behangen kan worden.

Over Roomblush
Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk leeft op met kleur en zonlicht. De prints zijn joyful, hip en speels en daardoor toegankelijk voor iedereen. De collecties worden verkocht via www.roomblush.com.