Verlenging kleurwedstrijd ‘Buren zoekt nieuwe burgemeester’ 

Verlenging kleurwedstrijd ‘Buren zoekt nieuwe burgemeester’ 

juli 20, 2022 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

De inleverdatum van de kleurwedstrijd ‘Buren zoekt nieuwe burgemeester’ is verlengd.

In verband met de zomervakantie kunnen kinderen hun kleurplaat tot en met zaterdag 13 augustus opsturen naar het gemeentehuis of inleveren bij diverse inleverpunten. Heeft uw kind geen kleurplaat ontvangen? Download de kleurplaat via www.buren.nl/kleurwedstrijd.

De gemeenteraad van Buren is de komende maanden op zoek naar de toekomstige burgemeester van de gemeente Buren. Om kinderen bij dit proces te betrekken is er een kleurwedstrijd voor kinderen t/m groep 7. Op alle Burense basisscholen zijn kleurplaten uitgedeeld. Zo kunnen de kinderen door middel van het inkleuren, laten zien waar zij aan denken bij de nieuwe burgemeester. De jury, bestaande uit de griffier en verschillende raadsleden, kiest een aantal winnaars. En natuurlijk is er aan het begin van het nieuwe schooljaar een leuke prijs voor de kinderen die de kleurwedstrijd winnen!

Kinderen kunnen hun kleurplaat opsturen naar het gemeentehuis of inleveren bij diverse inleverpunten t/m zaterdag 13 augustus. De inleverpunten zijn onder andere Jumbo Lienden, Jumbo Maurik,  Coöperatie Zoelen, IJsloket de Burgemeester en Coop Beusichem.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met de griffie via griffie@buren.nl.